Kategorier

Lev livet fullt ut!

en väg till andligt uppvaknande

Klicka på bilden för full storlek
av Eckhart Tolle
Kategorier

Share |
Fakta
Mediatyp Kartonnage
Förlag Forma Books
Utgiven 20090319
Sidantal 185
ISBN 9153434099
Språk Svenska
EAN 9789153434092
Artikelkod61611
Lager <10 i lager 239 kr
Tipsa en vän!
Beskrivning
För att kunna ta del av visdomen i Tolles bok Lev livet fullt ut bör man lämna sitt analytiska sinne åt sidan. Det här är en bok som både utmanar och provocerar, men ger tusenfalt igen.
Från första sidan tar Tolle oss med på en resa till andliga dimensioner som både är träffande och engagerande - man känner igen sig. I formen av frågor och svar, så kallade satsang, ett slags samtal mellan läraren och lärjungen, förklaras många grundläggande livsfrågor.
Han klargör också att vår kropp är nyckeln till vår inre ocean av kunskap och vägen till sinnesro. Dessa "ingångar" eller portar, som Tolle kallar dem, kan alla användas för att ta oss tillbaka till nuet, där inga problem finns. Det är bara i nuet som vi hittar glädjen och kan omfamna vårt sanna jag.
Många har sina största svårigheter i relationer till andra - särskilt med sina mest nära, kära och intima. Lev livet fullt ut visar oss hur våra relationer kan vara ytterligare en ingång till ett andligt uppvaknande, om vi använder oss av dem på ett klokt och vist sätt.

Annons: