Kategorier

Kvinna, kropp och hälsa

Klicka på bilden för full storlek
av Hage Irene
Kategorier

Share |
Fakta
Mediatyp Inbunden
Förlag Forma Books
Utgiven 20090902
Sidantal 336
ISBN 915343272X
Språk Svenska
EAN 9789153432722
Artikelkod75965
Lager Slut hos leverantör 289 kr
Tipsa en vän!
Beskrivning

Håll dig ung och vital med rätt kost!

Din hälsa är det viktigaste i ditt liv ta vara på den! Lägg bekymren på hyllan och ställ den här boken bredvid. Hädanefter har du alltid värdefull kunskap om kroppens självläkande förmåga inom räckhåll.

Kvinna, kropp och hälsa är en praktisk uppslagsbok för kvinnor som vill hålla sig friska och förebygga kvinnosjukdomar, eller som vill göra vad de kan för att tillfriskna från en åkomma de redan har. Boken bygger på frågor som författaren Irene Hage i egenskap av läkare och naturläkare ofta får från sina kvinnliga patienter: Hur ofta bör jag undersöka mina bröst? Jag har PMS och smärtor vid menstruation, vad kan jag göra? Bör jag äta hormoner under klimakteriet? Hur förebygger jag benskörhet? Frågorna är många och boken ger dig svaren. Dessutom får du förslag till Femtusenmilaservice en checklista för dig som gärna vill hålla ett öga på din hälsa.

I boken kan du läsa om kost, motion och om enskilda vitaminer och mineraler. Lär dig vad du ska vara uppmärksam på när det gäller symptom och besvär, hur ofta du bör gå till läkare, vilka undersökningar som rekommenderas och med vilka intervaller. Irene Hage listar ett urval kvinnliga besvär och sjukdomar där hon beskriver symptomen och berättar om hur läkare normalt behandlar.

Annons: